T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Çelikhan Devlet Hastanesi

Çelikhan Devlet Hastanesinde Palyatif Bakım Merkezi açıldı.

Güncelleme Tarihi: 26/04/2018

•       3 yataklı olan Palyatif Bakım Merkezimiz  hizmet vermeye başladı.
 thumbnail_IMG-20180212-WA0009.jpg

Merkezin açılışı öncesi konuşma yapan Başhekim Uzm.Dr. Hanife BOLAT; “Palyatif Bakım Merkezimizyaşamı tehdit eden hastalıklara bağlı olarak ortaya çıkan sorunlarla karşılaşan hastalarda ağrı ve diğer semptomları erken tanımlamak ve değerlendirmek, bu kişilere ve aile bireylerine tıbbi, psikolojik, sosyal ve manevi destek vererek acılarını hafifletmek veya önlemek, yaşam kalitesini geliştirmek için faaliyet göstermek üzere açılmıştır.

Merkezimizde ağırlıklı olarak ileri evre KOAH Hastalıkları, organ yetmezlikleri, nörolojik hastalıklar ve onkoloji hastalıklarına bağlı sorunların takip ve tedavilerinin sağlanacağını bildirdi. Merkezimizin açılmasındaki katkılarından dolayı başta İl Sağlık Müdürümüz Erdoğan ÖZ olmak üzere tüm ilgili birimlere teşekkür ettiğini ifade edip merkezimizin Çelikhan halkına hayırlı olmasını” diledi.