ÇELİKHAN DEVLET HASTANESİNDE YENİ İÇ HASTALIKLARI UZMANI GÖREVE BAŞLADI
03 Aralık 2018

HASTANEMİZDE İÇ HASTALIKLARI UZMANI UZM.DR.MERVE UYAN GÖREVE BAŞLADI.

MERVE UYAN KİMDİR?

1989 yılında Kahramanmaraş ‘ta doğdu.2013 yılında Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2013-2014 tarihleri arasında 8 ay süre ile Pazarcık Toplum Sağlığı Merkezinde pratisyen hekim olarak görev yaptı.2014-2018 tarihleri arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesinde İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda ihtisasını tamamladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan hastanemiz başhekimi Uzm.Dr.Hanife BOLAT: ‘Amacımız Uzman Hekim Kadrosuna Yeni Hekimleri Dahil Ederek Çelikhan Halkına Daha Kaliteli Hizmet Vermek Olduğunu belirterek 28 Kasım 2018 tarihinden itibaren hastanemizde hizmet vermeye başlayan Uzm.Dr.Merve Uyan’a  hastanemiz adına hoşgeldin der; görevinde başarılar dilerim.’dedi.