ÇELİKHAN DEVLET HASTANESİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMALARI
26 Nisan 2018

20180308_104954.jpg

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Adıyaman Çelikhan Devlet  Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hanife Bolat  ve İdari ve Mali İşler Müdürü Ali Bulut; hastane çalışanlarına, hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıtıp 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Günün anlam ve önemiyle ilgili açıklama yapan başhekim Uzm.Dr. Hanife BOLAT  “Hastane olarak hastanemizde çalışan kadın personelimiz, kadın hasta ve hasta yakınlarını ziyaret edip, bu anlamlı günde 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini kutladık. "Emeğin ve üretimin kutsal bir değer olduğunu vurgulayan BOLAT, kadın hak ve hürriyetlerini hatırlatıp yaygınlaştırmak gayesini taşıyan ve her daim varlıklarına muhtaç olduğumuz saygıdeğer kadınlarımızın Adıyaman İline Bağlı Sağlık Tesislerinde tek kadın başhekim olmamın verdiği gururla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz” dedi.